Reyting Sonuçları Doom At Your Service - Temmuz Ayı Güncel Reyting Listesi (28 Haziran - 4 Temmuz - Tvn'in “doom at your service” dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı.

Seo in guk ve park bo young'un başrolde olduğu doom at your service dizisinin konusu, yorum ve incelemesi ile sizlerleyiz. Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. Tak dong kyung lives a fairly ordinary life until she stumbles into an . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı.

Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. The Swordsman » Güney Kore Sineması
The Swordsman » Güney Kore Sineması from guneykoresinemasi.com
Dizi, 20 ila 49 yaşları . Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Episode kedua drama korea doom at your service meraih . Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın .

Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı.

Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Bir kaza sonucu üniversite öğrencisi olan lee dam yanlışlıkla yutar. Episode kedua drama korea doom at your service meraih . Dizi, 20 ila 49 yaşları . Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Rating youth of may bersaing ketat dengan drama korea terbaru doom at your service.

Bir kaza sonucu üniversite öğrencisi olan lee dam yanlışlıkla yutar. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Episode kedua drama korea doom at your service meraih .

Dizi, 20 ila 49 yaşları . Temmuz Ayı Güncel Reyting Listesi (28 Haziran - 4 Temmuz
Temmuz Ayı Güncel Reyting Listesi (28 Haziran - 4 Temmuz from guneykoresinemasi.com
İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Seo in guk ve park bo young'un başrolde olduğu doom at your service dizisinin konusu, yorum ve incelemesi ile sizlerleyiz.

Dizi, 20 ila 49 yaşları .

Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Tak dong kyung lives a fairly ordinary life until she stumbles into an . Episode kedua drama korea doom at your service meraih . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Bir kaza sonucu üniversite öğrencisi olan lee dam yanlışlıkla yutar. Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Dizi, 20 ila 49 yaşları . Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Rating youth of may bersaing ketat dengan drama korea terbaru doom at your service. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Seo in guk ve park bo young'un başrolde olduğu doom at your service dizisinin konusu, yorum ve incelemesi ile sizlerleyiz.

Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Rating youth of may bersaing ketat dengan drama korea terbaru doom at your service. Seo in guk ve park bo young'un başrolde olduğu doom at your service dizisinin konusu, yorum ve incelemesi ile sizlerleyiz. Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Navillera: Like a Butterfly Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo
Navillera: Like a Butterfly Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo from www.dramako.net
Dizi, 20 ila 49 yaşları . İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Bir kaza sonucu üniversite öğrencisi olan lee dam yanlışlıkla yutar. Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz.

İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. Seo in guk ve park bo young'un başrolde olduğu doom at your service dizisinin konusu, yorum ve incelemesi ile sizlerleyiz. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Episode kedua drama korea doom at your service meraih . Tak dong kyung lives a fairly ordinary life until she stumbles into an . Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Rating youth of may bersaing ketat dengan drama korea terbaru doom at your service. Bir kaza sonucu üniversite öğrencisi olan lee dam yanlışlıkla yutar. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler .

Reyting Sonuçları Doom At Your Service - Temmuz Ayı Güncel Reyting Listesi (28 Haziran - 4 Temmuz - Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı.. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Episode kedua drama korea doom at your service meraih . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler .

Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren  reyting sonuçları. Tak dong kyung lives a fairly ordinary life until she stumbles into an .